Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2008

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ...

"Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΘΗΚΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΜΑΘΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΘΑΔΕΙΑ ΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΤΗΝ ΑΝΑΙΔΕΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΩΣ ΙΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΩΣ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ"!
ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ 436-438 π.χ

Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2008

ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΟΧΗ...ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ!!!!!


Παρακολούθησα με μεγάλο ενδιαφέρον τον κύριο Στυλιανίδη με μεγάλη προσοχή σε συνέντευξη του να μιλά για την ψηφιακή εποχή και να κάνει δηλώσεις του τύπου, "ο κόσμος θα βρεθεί πίσω αν δεν κάνει άλματα προς την τεχνολογία", "θα θεωρούνται αναφάλβητοι όσοι δεν ενταχθούν στην ψηφιακοί εποχή", "θα είναι στο περιθώριο αν δεν ακολουθήσουν την ψηφιακή εποχή" και άλλες δηλώσεις του ίδου περιεχομένου. Θέλω να πω ότι ο κύριος Δήμαρχος μας έχει απόλυτο δίκιο, για όσα λέει....αλλά αυτά ισχύουν για τους άλλους όχι για το δήμο μας.
Για του λόγου του αληθές και για να σας δείξω ότι όσα είπε ο Δήμαρχος ισχύουν όντως για τους άλλους, σας παραθέτω μόνο 3 δικτυακούς τόπους (website) του δήμου μας και δείτε ότι ο Δήμος είνα δηστυχώς "αναφάλβητος" και διαδικτυακά είναι στο περιθώρια...εσείς το είπατε!!!!!!!!
Δήμος Ξάνθης:
Καλά, γιατί την αισθητική δεν θα σχολιάσουμε. Όσο για τις πληροφορίες, μην λέμε και πολλά!
Θα μου πεις εδώ οι άνθρωποι δεν έχουν τηλεφωνικό κέντρο, παίρνεις τηλέφωνο και για να βρεις υπηρεσία σου δίνουν 2 - 3 άλλα τηλέφωνα.
Καρναβάλια:
Βάλτε τον εαυτό σας σαν επισκέπτη ΄και δείτε τι πληροφορίες λαμβάνετε. Την αισθητική δεν την συζητάμε ούτε εδώ.
Γιορτές Παλιάς Πόλης:
Άλλαξε ο Μανωλιος και έβαλε τα ρούχα αλλιώς. Μια αντιγραφή του website για τα καρναβάλια. Σας ξαναρωτάω, βάλτε τον εαυτό σας στην θέση του επισκέπτη που θέλει να πάρει πληροφορίες.Φυσικά και για αισθητική μια από τα ίδια.
Λοιπόν κύριε Δήμαρχε, είστε ευχαριστημένος για την διαδικτυακή κουλτούρα των website του δήμου που αναφέραμε;